4 sisters

Retournering

Wil je je bestelling retourneren?

Volg onze retourstappen!

1. Retour aanmelden 

Stuur een mail naar 4sisters@gmail.com. Vermeld het product dat je wilt retourneren en de reden van je retour. Nadat je een bericht van ons retour hebt ontvangen, volg stap 2.

2. Retour inpakken

Verpak het artikel dat je wilt retourneren in de originele verpakking. Artikelen kunnen alleen worden geretourneerd in ongedragen staat, in de originele verpakking en met de originele labels. Heb je het originele label verwijderd? Dan kun je het artikel niet meer retourneren. Let dus goed op wanneer je jouw bestelling uitpakt!

3. Retour inleveren

Breng het pakket naar een afgiftepunt of breng het naar onze winkel. Retourneren in de winkel is gratis. Retourzendingen per post zijn op eigen kosten.

4. Terugbetaling retour

Nadat we jouw retourzending hebben ontvangen, streven we ernaar om dit binnen 14 dagen te verwerken. Zodra jouw retourzending is uitgepakt en verwerkt, ontvang je een mail van ons. Bewaar het retourbewijs goed totdat de retourzending volledig is verwerkt en je de terugbetaling hebt ontvangen. Wanneer de retourzending is verwerkt, wordt het aankoopbedrag teruggestort.